Post by molrawasdito on Feb 9, 2022 14:50:06 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Pop Breaker: Blast all Cubes ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Pop Breaker: Blast all Cubes IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ Mīklas glitch all ▞▞▞
▞▞▞ Pop Breaker: Blast all Cubes 2022 version ▞▞▞
Patīkami, bet pārāk daudz reklāmu. Tāpat kā visas spēles, šķiet, ka tagad ir divas reizes jānoklikšķina, lai notīrītu reklāmu pēc tās obligātās pirmās 5 sekunžu darbības. Noklikšķiniet vienreiz un pēc tam atkal jāgaida, lai noklikšķinātu uz otrā X. Kaitina. Es saprotu, ka bezmaksas spēlēs ir jābūt reklāmām, taču esiet saprātīgi. Pati spēle izvirza diezgan maigus izaicinājumus un ir relaksējoša, lai to paveiktu 5 vai 10 minūtes.
Jauki, bet daudz labāk
Ļoti patīkama spēle
Visticamāk, es labprātāk spēlētu šo spēli, taču ir dažas reklāmas. bet pat tad šī spēle ir tik relaksējoša
Pop Breaker: Blast all Cubes Başsındırma zrak
Ir labi...
Tas ir izklaidējoši. Labi pavada laiku.
Popbreaker.blastall
Nevar pieteikties Facebook, lai saglabātu progresu. Tas būtu bijis 5 zvaigznes
Lieliski. Daudz jautrības
Diezgan spēles sākumā lūgt vērtējumu un tiešām neļaut jums turpināt, kamēr neesat to norādījis. Grafika ir lieliska, spēle ir gluda. Es tikai ceru, ka, turpinot spēlēt, man neprasa maksāt, lai turpinātu spēlēt. Un līdz šim neesmu redzējis nekādus norādījumus par zvaigžņu skaita rediģēšanu. Es tiešām gribēju piešķirt tai tikai 3 zvaigznes tikai tāpēc, ka parasti nedodu vērtējumus līdz apmēram 18. vai 20. līmenim.
Tas būtu bijis 4 zvaigznes Pārāk daudz reklāmu
Man patīk spēlēt pop breaker, tas lika man visu laiku domāt dažus soļus uz priekšu
Šī ir ļoti laba spēle, izmēģiniet to, jums patiks 🤗👌. Atcerieties, ka koronavīruss joprojām ir realitāte, esiet droši 😷🤒
Ļoti relaksējoša un jautra, man parasti nepatīk šāda veida spēle, bet šī ir savādāka, bez taimera un bez kustību beigām man patīk
Patīk spēle, IZŅEMOT, ka nav iespējas izslēgt mājienus. Sabojā to. Vai to varētu mainīt, varbūt jums ir iespēja, ja vēlaties mājienu vai nē.
Tas ir super relaksējošs! Nav taimera UN jūs saņemat 10 dzīvības. (Lielākā daļa spēļu, piemēram, šī, dod tikai 5!) Jūs varat ietaupīt sevi, izmantojot jaudas palielinājumus, ko iegādājaties ar "spēles monētām", kuras jūs uzvarējat. Tā ir diezgan vienkārša spēle, bet mums visiem laiku pa laikam ir vajadzīga vienkārša spēle, vai ne? Labs darbs izstrādātājiem! 😊
Jauki, ka ir spēle ar mazām reklāmām un jautrību
Briesmīgs reklāmu daudzums. Burtiski, pēc katra.viena līmeņa. Man patīk spēle, un es labprāt maksātu, lai atbrīvotos no reklāmām, taču diemžēl es grasos to dzēst tīras neapmierinātības dēļ.
Ļoti atkarību. Turpiniet sākt no jauna, jo tas ir lieliski, lai attīrītu manu prātu
Ātri, ātri, daudz jautrības. Vienmēr aizņemts.
Patiešām laba relaksējoša spēle. Es to ļoti izbaudu. Tā turpināt 😍
Šo spēli vērtēju ar 3 zvaigznēm, pēc manas pieredzes spēle ir laikietilpīga un arī pilna ar reklāmām. Starp līmeņiem nav daudz atšķirību.
Corrida de Bicicletas Ação bfeb
Man ļoti patīk šī spēle.
Ātri un ļoti jautri
Nevar lejupielādēt Android ierīcē
Vai arī es to neatinstalēšu !!!!!!!!
DEVS...par 1000 jautāšanas reizi, vai varat, LŪDZU, man pateikt, cik līmeņu ir šajā spēlē?!!!!! KĀPĒC TU MAN NEATBILDĒSI???!!!!
Tas ir jautrs veids, kā spēlēt kaut ko, kad nevēlaties būt stresam. Man arī patīk veids, ka, ja jums vajag vairāk bloku, jūs nezaudējat tikai 50 monētas.
Pārāk daudz reklāmu!
Jautra spēle, diezgan vienkārša, bet piemērota pārtraukumiem darba laikā
Pārāk viegla spēle, bet jautra
Jauna spēle 5-100. Daudz jautrības un viegli apgūstami.
Kļūdas
Jauki!!!