Post by molrawasdito on Feb 9, 2022 14:53:15 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Lords Mobile: Tower Defense ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Lords Mobile: Tower Defense IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ опит ▞▞▞
▞▞▞ Lords Mobile: Tower Defense 2022 version ▞▞▞
Моля, помислете много пъти, ако искате да играете тази игра. Всъщност аз съм много търпелив човек. Тази игра се нуждае от месеци, дори години и повече, за да изградите вашето кралство. Всеки път, когато го строя много дълго време, някой с несправедливо ниво го атакува. Така че трябва да възстановите и възстановите отново от нула. Трябва да се алармирате, за да поставите щит и подслон, след като отидете да събирате ресурси, или някой с несправедливо ниво ще ви тормози. Да, съгласен съм с другите, които казват, че това е изцяло P2P игра. Сега се отказах
Тази игра е страхотна.....обичах много и имах много приятели в моята гилдия ....препоръчвам тази игра на тези, които се нуждаят от игри на войни.... но важното тук е "преместването" на нещо отиваше на друго трагирано място ..... всички липсват тук p2p може да направи всичко, но f2p играчът има малко повече проблеми само там .... моля, ако е възможно намалете цената на преместването, за да можем да отидем и да се върнем от война отново...благодаря
Не е това което очаква
Харесвам тази игра....😓😓
Седим и чакаме igg да отвори играта, за да можем да играем, жалко е, че ни държи далеч от надстройката на играта, която отнема завинаги, а те продължават да връщат g назад времето за поддръжка
Съжалявам ...не обичам да оставям лоши отзиви, но съм ужасно разочарован... Създадох гилдия и започнах да каня играчи да се присъединят.... тогава точно когато имах малко хора да се присъединят и нещата започна да изглежда добре, гилдията беше разпусната без никакво предупреждение и всичко беше за нищо... Играл съм много игри през живота си ... никога не съм бил толкова разочарован от нито една от тях...
Тази игра не струва нищо общо с рекламата
Играя тази игра повече от 2 години, актуализирах я онзи ден и загубих всичко... Сега трябва да започна от нулата!! Може ли някой да ми помогне тук, наистина не искам да започвам отначало, освен това вече има две различни джаджи на играта??
Lords Mobile: Tower Defense உத்தி qsu
Това е забавна игра за игра, ако искате да чуете и да си представите, че трябва да имате повече пространство за фермите и повече нива, защото да останете на ниво 60 е добре, но не в същото време
Ами незнам
Супер е.
Не е зле , дори е твърде д обра
Тази игра всъщност е доста добра, buuuut, не беше много точна за рекламите, но като цяло тази игра е много добра и препоръчвам тази игра за всички възрасти.
Забавна игра, малко твърде много информация при игра,
Само заради the Sims 4 mobile няма да я играя
Чудесно
Трябва да изтегля всяка актуализация два пъти през Google play, Защо?? Мобилните телефони имат ограничена памет. Сега играта се срива всеки път. Не е добре!
Задовително
Забавна, но пристрастяваща игра, бъдете готови да играете всеки ден и да харчите $$, за да имате шанс за успех.Имам добри приятелства в играта, което е единствената причина да се върна. Ботовете съсипаха играта и наскоро бяха блокирани от моя акаунт по време на актуализация без предизвестие и бяха нулирани, те трябва да защитават всеки замък по време на неочаквани актуализации, както правеха в миналото.
Изключително скучна игра. P2W игра, което означава, че ако не харчите $100 на месец, вече сте загубили. Толкова много ботове, че не е смешно. Отчитането на ботовете не прави нищо, този разработчик ги обича, защото хората плащат повече пари. Стойте настрана от тази игра за боклук.
Lords Mobile: Tower Defense Strategi zvl
Защо това време за поддръжка се увеличава, не знам защо отнемат повече време сега, вие казахте първите 2 часа, същото се повтаря и сега отново се повтаря, от последните 8 часа играта е в поддръжка, моля, коригирайте обиколките проблем момчета, харесвам тази игра много, защото мога да мине много време и мога да намеря нови приятели от различни страни, играя тази игра от една година, много ми хареса
Скучни и глупави уроци. Имам 18 часа игра и все още играя уроците
Много приятна и зарибяваща игра. Не я играйте, ако нямате 2-3 часа свободни на ден
добър
Става много голяма и забива ! Скапва бързо батерията !
може да използва някои реални подобрения и различни методи на игра в стил и контроли, но е пристрастяващ, преминаващ във времето и доста забавен
Super no ne rqlno
😀
Много е тъпа
Ужасно! Играта е тръгнала надолу по хълма играчите ви заплашват, вие се борите, замъкът ви изчезва. През годините имейлът ми за игри беше превзет и Google казва, че не е ваш само за да бъде върнат, след като замъкът е преотстъпен на някой друг. Не бих казал нищо, но сега става все по-широко. Не можете да дадете своя IGG номер, защото не очаквате да бъдете ограбени, вместо това посочвате името на играта. Няма показване.
Много е Добра
Тази игра ви привлича незабавно. Харесва ми как можете да поискате помощ, която бързо и ефективно намалява строителството и т.н., които изискват време.
Добра игра, лесни за следване уроци
Добра игра е
Играта сучка 😂
тиканометикотеини
Това е страхотна игра, но ми се иска да можем да контролираме нашата армия малко повече
Това е страхотна игра, но направете вашия дневник за приключения по-интересен, не труден, но интересен. Същият коментар и за играта на улицата.
Qkooooooooooooooooooooooo.Nais.Mnogo Torino.
World Football League Sportspel rfpx
Това е страхотна игра, но стана наистина сложна и има много нови неща, които имат непрактична употреба в играта, освен че се опитайте да я поддържате нова и свежа.
От дни не успях да вляза в акаунта си. Действа като зареждане, но след това не прави нищо. Деинсталиран след това се опита да го инсталира отново и сега дори няма да го направи.
Обичайте преживяването и играта и всичко това. Опитайте се да направите нещата по-евтини, но това не ми пречи да дам петзвезден отзив