Post by molrawasdito on Feb 9, 2022 14:56:23 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Angry Birds Friends ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Angry Birds Friends IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ vairāk punktu kapāt ▞▞▞
▞▞▞ Angry Birds Friends 2022 version ▞▞▞
super
šī spēle parasti ir jautra. tagad tas ir izveidots tur, kur jums ir jāmaksā, lai uzvarētu. un papildus tam tas visu laiku sabojājas, tāpēc jaudas palielinājumi, kas jums bijuši un izmantoti, uzreiz pazūd. un jūs tos nesaņemat atpakaļ. šī spēle ir kļuvusi par joku.
Es tikko samazināju šo spēli no 5 zvaigznēm uz 2 zvaigznēm. Viņi tikko instalēja atjauninājumu, kas ir vienkārši briesmīgs. Papildus muļķīgajai grafikai spēle tagad ievērojami atpaliek. Man arī ir ātrs telefons. Lūdzu, atdodiet mums mūsu klasisko spēli!!!
Man patika spēle, taču vairāk nekā vienu reizi es nesaņēmu savas 100 monētas, kuras laimēju bezmaksas griezienā. Iepriekš esmu to ignorējis, bet tagad man tas ir oficiāli apnicis. Tas vienkārši atkal notika. Pirms vērpšanas es sāku ar 876 monētām. Kad es nokļuvu uz 100 monētām, tās palika pie 876. 100 netika pievienotas. Ko dod?
Esmu iestrēdzis 17. līmenī. Turnīrā man veicas labāk nekā parastajos līmeņos. Es negrasos neko pirkt, lai iegūtu vairāk spēka spēļu. Tātad, tas drīz kļūs garlaicīgi, un tas, iespējams, tiks izdzēsts tāpat kā citas dusmīgo putnu spēles, kuras esmu izdzēsis.
Angry Birds Friends আর্কেড elp
Nu, tas bija jautri apmēram nedēļu. Tad pēkšņi ikreiz, kad mēģināju atskaņot notikumus, par kuriem ir biļešu iegāde, radās kļūda pēc kļūdas. Un vairākos turnīra notikumos ir gandrīz neiespējami iekļūt pat labāko 10 skaitā, neiztērējot katru iegūto monētu papildu ieroču iegādei. Tad šorīt spēle pat netiks atvērta. Super klibs.
Ienīst šo muļķīgo torni, kas paver putnus, vienkārši gribas spēlēt spēli
jaunināts, un pēkšņi es saņemu "savienojuma kļūdu". Manam savienojumam nav nekā slikta, vainīgi ir JŪSU serveri (servera datu kļūda). Pārtrauciet radīt problēmas un, lūdzu, izlabojiet spēli! Man ir apnicis nemitīgi zaudēt spējas, skaidru naudu un biļetes uz kausu. Šī spēle vairs nav tik laba vai jautra. Es domāju, ka ir pienācis laiks atinstalēt šo spēli.
Tā ir laba spēle, līdz tiek parādīts papildinājums un spēle liek restartēt lietotņu aģentu
Šī lietotne vairākus mēnešus darbojās labi, taču pēdējo nedēļu laikā tā pastāvīgi sastingst manā Android ierīcē, turklāt es pazaudēju bezmaksas saturu, to saņemot. Manā tālrunī nekas nav mainījies. Tas arī daudz sasalst manā Windows klēpjdatorā.
Tā ir pilna izklaides spēle. Man šī spēle ļoti patīk
Angry Birds. (0). Baby Shark. (0). Cūciņa Pepa (Peppa Pig). (0). Disneja Princeses (Disney Princess). (0). FRIENDS (seriāls „Draugi“).
Es to atceros pirms daudziem gadiem, un tagad man tas patīk tāpat kā toreiz. Tas ir apgrūtinoši un vienlaikus patīkami! Tā turpināt 😀
Cats & Dogs 3D Casual ozx
Arkādes Spēles
Man nepatīk jaunais izkārtojums. Es pazaudēju visas savas monētas un jaudas palielinājumus. Dažos līmeņos putni nenodara tik lielu kaitējumu, kā citos. Viņi pārvietojas tā, it kā apstātos un pēc tam dotos. Izmaiņu dēļ tiek domāts par dzēšanu. Atgriezieties pie tā, kā tas bija, un vienkārši lieciet jaudas uzņēmumiem veikt savu darbu. Es zaudēju ar monētām turnīra beigās. Tas neparādījās, tas vienkārši sākās no jauna. Jums tas ir jāizlabo.
Tas būtu bijis jautri, bet tas tiek spēlēts tikai tiešsaistē. Tas nedarbojas bez interneta savienojuma.
Ja vēlaties laimēt, jums ir jāmaksā. Citādi spēle man patīk.
labi
Angry Birds Friends Arcade ehq
Spēle nav ielādēta lēnā tīkla ātrumā, muļķīgs aap
Angry birds friends ir gd jautri spēlēt.. Havnt dabūja 1.vietu līgā..ko es atklāju, ka sēnes un zombiju cūkas ir pazudušas no zvaigžņu spēles spēlējot pret citu cilvēku.. Tā vienmēr citi tnt drop/ putnu maiņa / īpaši liels putns utt.
Labi, patīk spēle, taču nav pareizi skatīties 30 līdz 36 sek. reklāmu par vienu pēkšņu iedarbināšanu. Vai jūs varētu būt mazliet dāsnāks?
IEGŪT ANDROID PROGRAMMU IEGŪT IOS PROGRAMMU. Microsoft Teams ikona un Teams mobilā programma ar personu grupu Teams tērzēšanas lapā
Tas bija jautri, kad tā bija bezsaistē, un pirms atjaunināšanas tā bija mana iecienītākā spēle, tagad to vairs nav jautri spēlēt
Tikai tad, ja vēlaties maksāt. Lietotāju bloķēšana no stropu jaunināšanas, piešķirot jaudas līmeni. Jums ir jānopelna monētas, lai uzlabotu, bet jauninājums notiek tikai tad, ja uzvarēsit līmeni, kuram ir nepieciešama jauda. Tātad, liekot lietotājiem maksāt par monētām. Sliktākā spēle.
Spēle bija lieliska, līdz es izveidoju savienojumu ar Facebook, pēc tam spēle tika pārtraukta, dodot man iespēju spēlēt torņu līmeņos un piespieda mani palikt sacensību līmeņos. Es atinstalēju un pārinstalēju spēli, un tas joprojām notika. Neesmu apmierināts, ceru, ka nospēlēšu spēli, nebūšu spiests piedalīties tikai turnīrā.
Taču, pat uz iPhone man pietiek ar sešpadsmit GB. ... kur nu vēl Angry Birds... tā kā vēl kādu laiku būs jāvelk ar šo telefonu, tad atmiņas
Nopietni Ko jūs gaidāt, lai es teikšu? Tā ir klasika, tā ir bērnība, tā bija jautra, izklaidējoša, viegli spēlējama utt. Bet mūsdienās man šķiet, ka šī spēle ir faktiski sabojāta. Ieviešot tiešsaistes un materiālus, dažus bezjēdzīgus produktus utt. Tāpēc es piešķiru tam 3 zvaigžņu un visbeidzot, turpiniet lidot!
Man tik ļoti patīk šī spēle, lūdzu, saglabājiet šo spēli uz visiem laikiem, jūs varat izdzēst pārējās dusmīgo putnu spēles, bet paturiet šo spēli un angry birds 2 un un angry birds dream blast, bet varat izdzēst pārējās spēles, ja vēlaties, bet paturiet. angry birds draugi un angry birds 2 un angry birds dream sprādziens lietotņu veikalā doh un google play ak, kā arī saglabāt angry birds blast pārāk ak, jā, es aizmirstu arī paturēt dusmīgos putnus izpētīt jūs zināt jaunākās spēles, kuras varat paturēt tās vecākās. jūs varat tos izdzēst
Tu daudz reklāmu spēles laikā. Es kaut kā saprotu, ka ir reklāmas par monētām (godīgs darījums), bet starp kārtām tas nav pieņemami! Lielākoties es zaudēju dažas apvērsuma spēles, jo lietotne iestrēga reklāmas dēļ. Turklāt, ja nav pieejams internets, nevar spēlēt. Reklāmas spēles laikā ir viskaitinošākās, tāpēc es ļoti drīz atinstalēšu lietotni. Man pietrūkst vecākās lietotnes.
Ļoti jauki un viegli
Agrāk man tas patika, bet 2019. gada oktobra atjauninājums to sabojāja. Ir kļuvis neiespējami uzvarēt spēli iknedēļas turnīru tīklā. Šķiet, ka pretinieku rezultāts mistiski pieaug starp raundiem. Šodien atvēru lietotni un pietrūka vismaz 3000 punktu! Es lejupielādēju jaunāko atjauninājumu (14.11.2019), taču man joprojām trūka punktu. Pēc visa šī un izlasot citu atsauksmes, ir skaidrs, ka Rovio nerūpējas, lai risinātu šīs problēmas. Netērējiet savu laiku!
Jautri, bet nepietiekami bezmaksas jaudas palielinājumi.
Strādāja līdz pēdējam atjauninājumam. Pēdējās 3 nedēļas esmu mēģinājis atjaunināt, un vairs nevaru spēlēt. Es saņemu "atjaunināt, lai turpinātu", bet atjaunināšana netiks pabeigta. Arī es to spēlēju jau dažus gadus un esmu patiesi vīlies par jūsu paveikto, kas bija ļoti jautri un lieliski mazināja stresu. Ja to drīzumā nevarēs atjaunināt... Dzēst!
Angry Birds Friends আর্কেড elp
Arī šī dusmīgā putna versija ir laba. Bet tai vajadzētu būt arī vairāk stāvu un līmeņu. Nekā būtu liels prieks to spēlēt. Es tikko pabeidzu visus līmeņus 2 nedēļu laikā, kas man bija nedaudz garlaicīgi.
Agrāk bija labāk 😑
Angry Birds Friends mod apk (daudz naudas) v8.6.0 - VIP APK
Lieliska spēle. Bet jādod zemas zvaigznes, jo tas man liek pieslēgties FB (man nav FB) vai atjaunināt bez savienojuma. Noklikšķiniet uz tā, un es aizvedu uz spēļu veikalu... Manā galā nav atjauninājumu, izņemot noklikšķināšanu uz atvērt. Noklikšķinot uz Atvērt, es aizvedu uz to pašu ekrānu, kas liek man izveidot savienojumu ar FB vai atjaunināt. Vienkārši turpinu iet uz priekšu un atpakaļ, un es nevaru spēlēt. Nākas atinstalēt un zaudēšu visus savus līmeņus vīlies ☹️😞
Lai atrastu spēles Chromecast ierīcēm, izpētiet lietotnes cilni lietotnē Chromecast. Populāra spēle ar vairāku spēlētāju atbalstu ir Angry Birds Friends.