Post by molrawasdito on Feb 9, 2022 14:59:29 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bendy in Nightmare Run ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bendy in Nightmare Run IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ modi več kristalov ▞▞▞
▞▞▞ Bendy in Nightmare Run 2022 version ▞▞▞
Ta igra nekako ne uspe, preveč oglasov, dragih stvari in nekako dolgočasna
zakaj bi lahko bil odličen tekač, je masakrirano zaradi pogostih padcev okvirja. Bil sem začetni uporabnik in aplikacija je padla v kakovosti. Popravek števila sličic je zelo potreben
Odlična grafika in koncept. Všeč mi je slog igre. Ne morem ugotoviti, ali zaostaja ali je tak, kot naj bi bil, in na koncu stopenj manjka gumb za naslednji in ne morete nadaljevati, ne da bi tapnili vse na dnu, dokler se ne spremeni v naslednji ali meni. Trajalo je nekaj časa, da sem prenehal s silo zapirati igro in odkril tapkanje na dnu zaslona, da sem šel naprej... pls POPRAVI ... sicer odlična igra, ki se veseli več ravni
Odlična aplikacija, toda v tretjem dejanju, ko pošast močno napade, igra zamuja in se ne morem premakniti dobre 3 sekunde
Všeč mi je celotna franšiza Bendy and the Ink Machine! Sem velik oboževalec in imam veliko blaga. Ta igra ni sprejemljiva. Ta igra mi je zelo všeč, vendar sem jo moral izbrisati, ker nisem hotel, da bi jo moji starši videli, in sem moral sprostiti prostor na telefonu. Oprostite, ker sem izbrisal igro, samo vem, da mi je še vedno všeč. <3
Zelo zabavno je, vendar SEM PREMAGAL ZADNJEGA ŠEFA NA "Bendy Walks The Plank" IN BENDY HODI ŠE NAOKOLI, TAKO DA SE MORAM NA VSE VSE MORAM DA PREMAGEM ŠEFTA ŠE ENKRAT, ZATO PROSIM, POPRAVITE TO V redu!!!!! IN HVALA TI
Celotna igra je veliko enaka. Bilo je komaj zahtevno in zelo ponavljajoče
potrebuje delo na zvoku ... teden, ko pride sporočilo, potem se vrnete v igro, zvok igre ni več in morate zapreti igro in jo nato znova odpreti, da se zvok vrne ...
RES uživam v tej igri in si jo resnično želim še naprej igrati, vendar ne bom prišteval 2 večjih pomanjkljivosti, prosim popravite, 1. Neprijetni oglasi. In nikakor ne morete onemogočiti. Pripravljen sem celo plačati enkratno pristojbino ali morda mesečno, kar koli. Ta igra ne ponuja možnosti brez oglasov in obstaja toliko oglasov, ki jih je treba obravnavati. 2. Čas zamika pri skakanju, metu in zbiranju je ZELO redno, za dobro sekundo ali 2, zamik med ukazom in izvedbo. Medtem ko moje ovire ostajajo tekoče in gladke. Frustrirajoče.
Preveč napak v igri. Ne dovoli mi, da se izognem nobenim napadom.
Prvo petje je delovalo pri prvem dejanju, potem pa je preprosto prenehalo delovati, bil je samo zamrznjeni zanič človek, če deluje za vas, fantje, imate srečo, da sem moral naslednjič temu dati eno zvezdico, uredniki ne bodi naslednjič tako retard
Všeč mi je..toda razlog, zakaj mu dajem 3 zvezdice, je, ker ko poskušam iti v trgovino...ker imam lego bendy set....ko vstopim v trgovino, gre na 100% in ostane tam ...
bila je odlična igra, dokler je ustvarjalec ni posodobil! ne dovolim posodobitve in ne morem igrati, če ne morem posodobiti. prosim popravi to.😢
Všeč mi je igra, vendar so kontrole lahko občasno nekoliko zmedene in komaj lahko povem, kaj se dogaja zaradi sloga, všeč mi je slog, le malo ga težko vidim
Obožujem to! Edina stvar, ki je narobe, je zvok, za zvok morate gledati dodatek. In zvok traja en krog, drugače pa je fantastičen!
To je bilo tako srčkano in kul, a tudi v nizki kakovosti je tako zamujeno in ne morem se premikati pravilno
Nikoli ne pišem recenzij,... toda naj povem, kako navdušen sem bil nad to igro in res sem razočaran nad tem, kako zamuja je, ko šef igralec napade z več napadi hkrati, zaradi česar je igra nekoliko smešna malo verjetno, da bo minilo. Tako da je očitno to treba popraviti
Prenesel igro včeraj, je dobra, vendar še naprej zaostaja na delu, kjer Chester 3-krat sproži kovance. Poskušal sem ga postaviti v nizko kakovost, pa tudi izklopiti zvok in glasbo. Še vedno imam težavo.
Rad bi videl na zadnji strani, vendar je težko, če je kamera spredaj
To je zabavna igra, vendar imam eno težavo z njo, saj je napaka, ker po končani ravni ni glasbe in edini način, da jo dobim nazaj, je adijo, da zaprete aplikacijo in se vrnete nanjo, popravite.
Bendy in Ink Machine mi je bil všeč že zelo dolgo in vesel sem, da so razjezili novo brezplačno igro. Dajem ji štiri zvezdice, ker sem več v bendyju, a mi je še vedno nekako všeč!
Kot, filter za celoten zaslon in pomanjkanje barv naredijo grozno izkušnjo. Odziv na stvari je veliko težji, kot bi moral biti. Poleg tega, zakaj ste iz najslabšega dela serije Crash Bandicoot naredili celotno igro?
[Posodobitev: Po zadnji posodobitvi je zame težava ostala enaka. Tako na spletu kot brez povezave.] Prišel sem na zaslon za izbiro ravni in se ne morem dotakniti ničesar. Iz pregledov vidim, da s to težavo nisem sam.
Bendy in Nightmare Run Arkade flf
To je bilo res zabavno. Malo sem bil pod stresom, ko so me šefi kar naprej ubijali v načinu nočne more.
*o moj bog* Igra je tako zabavna! Themeater Mislim, da je Joey odlično opravil to igro in rad bi dodal samo predlog! Morda, če dobite dovolj slanine, lahko dejansko naredite svojega lastnega lika, podobna izgubljenim, vendar je lahko bolj uspešna različica osebe, ki je videti bolj risana, kot so Bendy, Alice in Boris v igri! Joey, vem, da si imel razloge, ampak prosim, pusti Henryja, naj se tvoja zgodba konča! Žal mi je, da sem zašel s tira. Želim samo, da je Henry vseeno osvobojen, prosim, poglejte, ali lahko implementirate igralce z možnostjo, da ustvarijo lastnega lika, in nekateri deli imajo lahko vzpone in padce hkrati, razumem, če ne želite, samo mislim super ideja je dodati!
Zelo mi je všeč ta igra! Zadnje čase sem postal ZELO boljši v igri. Všeč mi je igra, edina težava je v tem, da ko premagam Act, vsi zvoki in glasba izginejo in moram znova zagnati telefon, da ga spet slišim. To se zgodi samo vsakič, ko premagam Act, kar je žalostno, ker obožujem glasbo in sfx v igri. Razen tega mi je všeč igra! Prosim, popravite to napako/napako!
vsakič, ko bi skrinja ustrelila 3 vodne stvari, bi igra zamrznila in me ubila
Bendy in Nightmare Run Arkade flf
Zelo mi je všeč igranje in te igre je res težko ne marati, oglasi niso ravno slabo postavljeni kot v drugih igrah in je dobro zasnovana izkušnja. Problem nastane, ko imam dostojno nov telefon in se igra zmeša ob enem od napadov, ki jih lahko prvi šef vrže na vas, in se spremeni v powerpoint, ki onemogoča izmikanje napadu.
Mislim, da je ta igra zelo kul, tako se zabavam vsakič, ko jo igram. Vendar bi bilo veliko bolj kul, če bi vam bila všeč celotna igra Batim na mobilnih napravah, kot je jumpscares vse tako, v bistvu celotna igra xbox v mobile. Pravkar sem spoznal, kako slab sem pri razlaganju stvari.
To bi bilo 5 zvezdic, če ne bi bilo težave, za katero želim, da jo popravite, ko uporabnik Chesterja udari iz zraka po vseh pasovih, igra zaostaja in se moj lik ne bo premaknil, tako da prevzamem škodo in najverjetneje umrem, prosim popravite.
Bendy in Nightmare Run Arkade soxs
Neverjetno igranje in nenehna zabava. Ima le 4 zvezdice, ker je ena različica v oddelkih za šefe SUPER zaostajanja in zvok se naključno izreže, sicer pa je to neverjetna igra.
Tekaška igra, ki se igra tako kot druge, vendar s franšizo Bendy in Ink Machine. Igra je po svoji mehaniki preprosta, igralec teče po zemljevidih, zbira juhe in orožje, ki jih lahko uporabi proti šefom in njihovim privržencem ter jih premaga. Sama igra je v redu, rad bi videl več ravni in nove šefe za boj, kar bo pomenilo več preoblekov za odklepanje in le nekaj, kar bo pomagalo ohraniti igro svežo, razen občasnih popravkov napak.
Ko pridete do 4. dejanja, bo pošast začela streljati ognjene kroglice, nato pa bo zaostajala
Bendy in Nightmare Run Arkade soxs
igro je pretežko nadzorovati in navodila vam ne povedo, da morate biti v isti vrsti kot oni, če želite zadeti sovražnika.
Igra zamuja, ko (šef) napade. Zaradi tega se je skoraj nemogoče izogniti napadom in dokončati bonus izzive. Poskušal preklopiti na nizko kakovost in poskusil odstraniti/ponovno namestiti brez uspeha. Zelo bi bil hvaležen za odpravo napak.
Imel sem dober napredek, skoraj sem končal VSE igro, a potem mi je NEKEGA DAN poslal neželeno sporočilo UPDATE YOUR GAME, grem to storiti, ko piše UNINSTALL ali OPEN, zato sem šel odpreti in spet piše POSODOBITE SVOJO IGRO...uau, ves moj napredek zaman!
Zanič je nemogoče, gre za napake, ko neumni grdi lignji izbruhajo 3 te tekočine nemogoče, od katere ne moreš pobegniti, ne da bi izgubil zdravje
Kontrole se preveč ne odzivajo. Nenehno umiram, ker ne zazna mojega poteza za spremembo voznega pasu ali skok.
Uživam v tem, kako ta igra izgleda in je tudi zelo gladka. A JE NALOŽENA Z OGLASI IN KO PRAVI DOKONČAJ IGRO DANG ZMRZNI, POPRAVI SVOJO IGRO!
Ko skrinja z zakladom (v ovinkastih hojah plank) vrže 3 peščene kepe, se močno pokvari in ves zvok včasih preneha delovati, ko začnete z drugo stopnjo. Razen tega je to super igra. (Kmalu naredite novo posodobitev)
PROSIMO, DODAJTE GUMB ZA IZKLOP ZA SVOJE OBRATNE OGLASE
Nisem velik oboževalec teh iger s tapkanjem in potegom. Mislil sem, da bo to platformna igra. Zakaj je Kitajska edina država, ki izdeluje dobre igre?
To je odlična igra! Všeč mi je starinski stil, zelo kul! Vendar ena težava. To je zame samo osebna težava, vendar mi ni všeč, kako je kamera nameščena. Vem zakaj, vendar mi je težko igrati. (Ne popravljaj, da je to samo moja osebna težava UwU)
Za veterane iger na srečo je v redu, če niste eden izmed njih, potem pazite, ker to ni daleč od plačila za zmago. PS Prvi šef je eden najtežjih, zato poskusite odkleniti naslednjega, preden naredite kaj drugega in SAMO powerupi vam lahko pomagajo, vse ostalo so samo preobleke!
Prej je bila res dobra igra. Toda zdaj, ko ga poskušam zagnati, vedno dobivam napako, da manjka razširitvena datoteka za Google Play in zahteva ponovni prenos. Poskušal sem znova prenesti, vendar ni šlo. Kakšna pomoč?
Bendy in Nightmare Run Arkādes spēles ypb
Superhero Car: Mega Ramp Games Nuotykių huc
Zabavno je brez veliko oglasov in neskončnega tekača. Ampak tečeš proti kameri tako ...