Post by molrawasdito on Feb 9, 2022 15:18:18 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Express : Cooking Chef ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Express : Cooking Chef IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apkrāptu kods daudz naudas ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Express : Cooking Chef 2022 version ▞▞▞
ļoti laba spēle, bet, kad es to vispirms instalēju, 76% ir pabeigti un tad atkal sākas no 0
Super ēdiena gatavošanas lietotne
Man jāsaka, ka spēle ir laba... bet neticiet fotogrāfijām, jo spēle nepavisam nav tāda, kā izskatās fotogrāfijās, bet tā patiešām ir ļoti laba spēle... kad jūs noņemat šīs viltotās fotogrāfijas, es piešķirs 5 zvaigžņu vērtējumu...paldies!
❤ šī spēle. Tas man patiešām palīdz tikt galā ar savām bažām.
Jautra spēles grafika ir laba un iegūstiet šo .. Ne tās kaitinošās reklāmas. Labi padarīts darbs
Jauki, bet ne interesanti,,,,😥
Cik brīnišķīga spēle. Es to ļoti mīlu. OMG, animācijas ir lieliskas. Labs darbs.
Esmu ļoti vīlies par atjauninājumu. Iepriekš mans pārtikas preču apjoms samazinājās tikai tad, ja es nepabeidzu līmeni. Tagad tās samazinās pat tad, ja es sasniedzu zvaigznes. Kaut es neatjauninātu.
Man nepatīk šī spēle, jo vadība un spēle ir tik garlaicīga.
Tas nav tas, ko es meklēju
Ienīst šo spēli,,nd grl arī,,,spēle tiek pārtraukta,,tas tik kairinoši
Spēlē ir tik daudz reklāmu, bet tā tiešām ir jauka spēle 😎👍👍👍✌
Kā vienkāršā veidā uzzīmēt ziedu, lai pārliecinātos, ka jums ir lielisks laiks un nauda, lai maksātu pirmo reizi no rīta, un es būšu labs laiks un nauda
Super spēle
Šī ir jauka spēle. Iepriekš tas bija jāatinstalē, tas nereaģēja uz manu pieskārienu, un es tiku tālu spēlē. Ceru, ka šoreiz varēšu iet līdz galam.
Cooking Express : Cooking Chef Παιχνίδια arcade kkrs
120 līmenis ir ļoti grūts. 3 zvaigznes nevar iegūt...😂😂😂
Cooking Express : Cooking Chef Arkade rbh
Laba spēle bērnam
Cooking Express : Cooking Chef Παιχνίδια arcade kkrs
Šī spēle ir patiešām kaitinoša, kamēr ir aizņemta, spēlējot, tā turpina apstāties, tā nepadara to patīkamu, es esmu novilcis savu komplektu! šovakar es piešķiršu tikai 1 zvaigzni
Nepieciešama vairāk vietas letes. jauka spēle tomēr.
Cooking Express : Cooking Chef Arcade zsum
Jauka spēle man patīk
Šī spēle ir labākā ēdiena gatavošanas spēle, ko jebkad esmu redzējis. Es iesaku jums lejupielādēt šo spēli, un jūs nekad nenožēlosit, ka to lejupielādējat. Tā turpināt 👍
Tika izturēti pirmie 3 furgoni....es tikai domāju, ka tas ir pārāk viegli. Nav daudz apstrīdēts.
Tas ir interesanti, bet pārāk daudz reklāmu
Varonis ir lēns, un tas liek man zaudēt īpaši vienā līmenī, tas ir iepriecinoši
5 Manšete, puisis 6
sopper
šīs ēdiena gatavošanas spēles ir tik pārsteidzošas un lieliskas pretstresa spēles, kā arī parasti jebkurā vecumā un pieaugušajiem, paldies, instalējiet šīs spēles un neaizmirstiet, novērtējiet mūs par šīm spēlēm, paldies, un pastāstiet mums vairāk, lejupielādējiet šīs lietotnes un spēles savai lietojumprogrammai un par tavu antistresu, bye bye paldies
Šī spēle ir relaksējoša
Man patika šī spēle, bet, pabeidzot visu līmeni, es joprojām vēlos, lai drīzumā tiktu atjaunināts cits līmenis.
Šī ir foršākā 😎 spēle, ko jebkad esmu spēlējusi, man patīk ierīces, kas ātri gatavo, labākā ēdiena gatavošanas spēle veikalā Playstore, paldies izstrādātājiem, turpiniet strādāt 👍👍👍👍👍
lieliska spēle, es vēlos, lai tā dažkārt pārstātu mani sastingt, taču, izņemot to, tā ir lieliska spēle
Es to vienkārši izbaudīju, es ceru, ka arī jums tas patiks
Kad es atjaunināju spēli, tā pilnībā iestrēga, tas bija tik kaitinoši, kā man patika šī spēle
Jauka spēle .... bet garlaicīga arī 😖
ļoti slikti😝😝😝😝😝
Šī spēle bija jauka, man patīk šī spēle, bet tā bija tik interesanta, ka tu arī spēlē vienu reizi, lūdzu, redzi, ka bija tik skaistas lietas, man patīk šī spēle
Tā ir ļoti jauka spēle, un tai ir arī daudz līmeņu, ir daudz dažādu ēdienu, patiešām aizraujoša spēle
slikti neizmanto pareizi tik slikti Neinstalējiet tikai tīklam ir pazudis Es atinstalēju lietotni👿👿👿👿👿😓😓😓
Sea Monster City-jeu de monstre Jeux de rôles bpke