Post by sioritabdepen on Mar 7, 2022 16:38:23 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Diary® Restaurant Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Diary® Restaurant Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodai padidina visus ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Diary® Restaurant Game 2022 version ▞▞▞
Nepatenkintas palaikymu. Žaidimas man užgriuvo, pamečiau stiprintuvus, už kuriuos sumokėjau, po 2 dienų jie atsako straipsniais ir uždarė pokalbį. Jokios pagalbos.
Žaidimas yra įdomus ir man patinka mano gildija, bet jūs turite išleisti tikrus pinigus, kad gautumėte rubinų ir patobulintumėte savo restoranus. Anksčiau jie siūlydavo 0,99 USD už 100 rubinų, bet dabar jūs turite sumokėti apie 15 USD, kad gautumėte tiek rubinų. Ne verta! Matau, kad daugelis kitų žmonių turi tą patį skundą, bet MYTONA atsako tik taip, kad mes išsiųsime jūsų susirūpinimą mūsų komandai. Jie turi padaryti šį žaidimą prieinamesnį. Prisipažįstu, kad šiam žaidimui išleidau PER DAUG pinigų! Ne daugiau! Galbūt greitai ištrinsiu!
Aš sumokėjau už žaidimo dalis ir jos tiesiog dingo. Susisiekiau su įmone ir vis tiek nieko nepranešiau, pinigai grąžinami.
Kai pradedate žaidimą, sukuriate savo asmenį ir pavadinate savo asmenį. Ir tai panašu į DoorDash. Tik šiek tiek kitaip. Man tai patinka. Visi gauna šį žaidimą. Pridedu vieną nedidelę rekomendaciją, kurią reikia pridėti prie žaidimo. Ar galite turėti mažą žaidimą, kuris jums padovanotų raudonus brangakmenius?
Cooking Diary® Juego de Cocina Simulación gpdy
Kai pirmą kartą išbandžiau žaidimą, įvertinau šį žaidimą 5 žvaigždutėmis.BET...žaidžiau šį žaidimą daugiau nei metus ir išleidau jam daug pinigų.Atnaujinimai buvo puikūs, bet dabar sunkiau įveikti lygį.Tai paskutinis atnaujinimas yra BAISUS! Noriu, kad naudotumėte daugiau deimantų, o kasdien reikia žaisti naujausius lygius VISĄ LAIKĄ! Ši programa dabar gauna 2 žvaigždutes! Daug atnaujinimų!
Oho, puikus žaidimas😍
Labai geras žaidimas, blaškantis protą, poreikis leisti žaidėjams nusipirkti daugiau drabužių ir šukuosenų bei daiktų su banknotais/mėlynais kupiūromis. Reikia daugiau būdų, kaip gauti nemokamų rubinų.
Gerai pažymėtina, kad žaidimas yra įdomus, grafika puiki ir aš neturėjau jokių problemų su žaidimu. Kalbant apie neigiamą pusę, nėra jokio būdo atlikti visų atnaujinimų neįdėjus pinigų žaidimui. Jie labai šykštūs su stiprintuvais.
👍
Per daug raudonų brangakmenių reikia norint pažengti į priekį, o galimybės juos užsidirbti yra mažai arba visai nėra. Tai yra užmokestis už žaidimą. REDAGUOTI: Atsakant kūrėjui, 3–5 brangakmenių gavimas už gildijos užduočių atlikimą ar virėjų kasdienes užduotis tikrai niekam nepadeda, ypač kai gildijos užduotims tenka 20 ar daugiau. Tu griebi pinigus.
Iš kur dingo ypatingas įvykis (įskaitant greitą pristatymą, už kurį sumokėjau!). Šiuo metu norėčiau grąžinti pinigus arba atkurti žaidimą!
Žaidimas yra įdomus, iš pradžių; bet tada jus užplūsta skelbimai ir rinkinio parinktys. Esu įgudęs žaisti, bet man nepavyko įveikti lygių be stiprintuvų, kuriuos galima nusipirkti tik su rubinais, kurie uždirbami retkarčiais arba kuriuos reikia įsigyti. Norėdami atnaujinti savo restoraną, taip pat turite išleisti rubinų. Suprantu, kad žaidimui reikalingas finansavimas, bet kai jis pažeidžia žaidimo eigą, tai tiesiog praranda malonumą. Aš pašalinau žaidimą.
Šis žaidimas yra awsom dhat mi dog got craisie
Norėčiau pamatyti daugiau mini žaidimų ir dar daugiau galimybių užsidirbti brangakmenių. Išskyrus tai, man patinka žaisti šį žaidimą. Labai priklausomas!
Neblogas žaidimas
Mielas žaidimas. Galima žaisti nemokamai su kai kuriais skelbimais. Tačiau ne tonų.
Šis žaidimas yra nuostabus!!!!!!!
Iš pradžių šis žaidimas buvo puikus. Įveikus pirmuosius tris restoranus, jis leidžiasi žemyn. Atnaujinimas tampa ne tik brangesnis, bet ir beveik neįmanoma gauti rubinų. Mano žaidimas neveikė picerijos lygiu. Taip pat išleidau pinigus rubinams, kurių negavau, susisiekiau su žaidimu ir gavau bendrą atsakymą, prašydamas pateikti nuotraukų apie problemas ir tai, kas tiksliai vyksta, nors tai buvo nurodyta pirminiame skunde. Vis dar turiu sutvarkyti žaidimą arba grąžinti pinigus.
Cooking Diary® Gioca e Cucina Simulazione ddr
Panašu, kad ištrinsiu šį žaidimą iš planšetinio kompiuterio. Jis ragina mane atnaujinti žaidimą, o kai bandau, teigia, kad neturiu pakankamai vietos, tačiau įrenginyje turiu tik 1 žaidimą. Išleidžiu daug pinigų pirkdamas žaidimų korteles, todėl galiu atnaujinti restoranus ir nusipirkti specialių raktų maisto sunkvežimių užduotims, brangakmenių ir kitų specialių pasiūlymų. Ką dar galiu padaryti, kad atnaujinčiau šį žaidimą neprarandant pinigų ir pozicijos gildijoje?
Monetų ir brangakmenių santykis yra toli. Anksčiau mėgau šį žaidimą ir reguliariai leido pinigus, o dabar nebe.
Tai geras žaidimas. Kai atnaujinsite savo vietą, žaidimas taps smagesnis ir sunkesnis, todėl tikiuosi, kad jums žaidimas patiks kaip man.
Labai smagu žaisti. Tinkamas žaidimo tempas. Elementų atnaujinimas kylant aukštyn užtrunka šiek tiek laiko, nebent norite išleisti brangakmenius, o ne laukti. Vienintelis dalykas, kurį norėčiau pamatyti, yra geresnis atlygis už brangakmenius, nes kartais reikia išleisti daug brangakmenių atnaujinimui. Ne visada gali už juos sumokėti.
Tai įdomus žaidimas, man tiesiog nepatinka, kaip sunku gauti brangakmenių, kurių reikia norint atnaujinti savo parduotuves, pavyzdžiui, mėsainių ar pyragaičių. Be to, kuo aukštesnio lygio esu, mano žaidimas labai vėlavo.
Labai įdomu ir smagu! Tai taip pat geras laiko leidimas, aš groju valandų valandas! Jei ieškote įdomaus maisto gaminimo žaidimo, maisto gaminimo dienoraštis yra skirtas jums!
Tai tiesiog šaunu, kai tau nuobodu
Aš žaidžiu šį žaidimą metų metus. Man tai patiko. Dabar su kiekvienu atnaujinimu žaidimas darosi vis sunkesnis ir jūs turite įdėti daugiau pinigų, kad pasiektumėte lygius. Sakoma, kad lygius galima išlaikyti nemokant, bet jūs turite atnaujinti savo restoraną ir jums reikia monetų bei brangakmenių. Kiekvienas atnaujinimas tampa vis brangesnis, kol neuždirbu pakankamai žaisdamas lygius. Tai tik prasideda vis mažiau linksma, nes jie tampa vis godesni. Aš nusivylęs.
Aš supykau... taip sunku užsidirbti deimantų... tiesiog užsidirbau iki 30 deimantų, kad netyčia nusipirkčiau stiprintuvą, kurio man nereikėjo... tiesiog iššvaistau 20 deimantų, nes gavo tokius kvailus pasiūlymus pasirodo raundų pabaigoje...Dabar baigiau žaisti...Mečiau
Iš pradžių man patiko žaidimas. Tačiau pažaidęs keletą dienų pastebėjau, kad žaidime yra nemažai problemų. Pavyzdžiui, kiekvieną kartą, kai ką nors reikia įkelti, jis minutei užšaldavo. Tada yra pirkiniai programoje. Kalbėk apie JUOKINGUS! 9,99 USD nusipirkti taupyklę su 200 netikrų deimantų. Be to, žaidimai jūsų paprašys ne tik vieną kartą, bet ir vėl ir vėl galite spustelėti „ne“ ir jie iškart grįš ir toliau jūsų klaus. Neįtikėtina, kad programa jus taip trikdo.
Linksma ir sudėtinga! Man labai patinka šis žaidimas, tačiau labai apmaudu, kai baigus lygį žaidimas „užstingsta“. Tada jis nepripažįsta, kad lygis buvo sėkmingai baigtas. Tai ypač erzina, kai naudojate stiprintuvus ir (arba) draugus ir gildijos draugus, kurie negrįžta iš „užšalimo“. Kartais aš baigiau lygį 3 kartus ir išnaudojau savo premijas, kol jis bus pripažintas ir pereičiau į kitą lygį. Tai nutiko ir „Food Truck“. 8 (
Aš jam skyriau 2 žvaigždutes, nes žaidimas tikrai geras. Godumas nėra. Ar manote, kad dabar, kai žaisdami dedate skelbimus tiesiai į lygius, galite nustoti taip šykštėti su rubinais? Be to, nuo atnaujinimo turiu nuolat priverstinai sustabdyti žaidimą, kad galėčiau prisijungti prie pokalbio.
Cooking Diary® Masak masakan Simulasi pbi
Šis žaidimas nusipelno 5 žvaigždučių, tikrai vienas iš mano mėgstamiausių telefono žaidimų, kurį žaidžiau. Sunku gauti brangakmenių, bet jei žaidžiate teisingai ir skirsite laiko kiekvienam restoranui, tai verta! Vienintelis dalykas, kurį pakeisčiau, tai laimės ratas, nesvarbu, kiek monetų IŠLEIDĖTE, gausite tik 5 BANKO NOTES? Man net nesinori žaisti. Iš 1/2 metų aš beveik žaidžiau šį žaidimą, gal 3 kartus laimėjau ką nors kita, nei 5 banknotus.
Jei ne visi reklaminiai dalykai, už kuriuos TURI mokėti, o rubinus būtų lengviau įsigyti, suteikčiau jam geresnį įvertinimą. Man patinka žaidimas, bet sunku atlikti bet kokius atnaujinimus turint ribotus išteklius. Turiu tonų monetų, kurių negaliu išleisti, nes neturiu rubinų.
Jei šiame žaidime ekrane nebūtų iššokančių skelbimų ir pardavimų, šis žaidimas būtų tinkamai ir greičiau įkeltas ir man būtų malonu žaisti. Prieš ir po atnaujinimo.
Prekių pristatymas užtrunka ilgai ir jūs turite jo laukti arba naudoti deimantus.Tik tam tikrus produktus pristatome akimirksniu. Nemokamas rato sukimas turi daugiau pinigų nei bet kas kitas.Jį reikia atnaujinti!!Nebeleidžiate pinigų šiam žaidimui!!
Šis žaidimas iš esmės yra malonus, tačiau yra per daug dažnų atnaujinimų. Galiu pakęsti nuolatinius skelbimus, žinoma, tai juk verslas, bet atnaujinimai neturėtų būti kas antrą dieną. Kas ketvirtį vaikinai? Nebent yra teisėta problema, kurią reikia išspręsti. Jūsų atnaujinimai yra tik nauji reklamos būdai. Bet aš niekada neišleisiu nė cento, todėl tikrai nesu jūsų tikslinis klientas. Pašalinama. Linksma, kol tai truko.
1 brangakmenis už 15 lygių atlikimą restorane??? Rimtai? UŽBAIGTI RESTORANĄ kainuoja virš 600!!!! Tai yra blogai, vaikinai... nedarykite to su ilgamečiais žaidėjais 😒 😪 😑
Labai geras žaidimas daug kavinių yra tas gerai😍😍😍
Esu apsėstas... tik norėčiau, kad būtų galimybė žiūrėti vaizdo įrašą ar ką nors, kad būtų galima tęsti lygį, o ne kiekvieną kartą naudoti 20 rubinų. Išskyrus, kad. Apsėstas.
Puikus
🤣🤸🤣🤸
Labai geras zidimas tik kai reikia atnaujinti neuztenka vietos nors telefone yta vos kelios programos o kitus zaidimus leizdia atnaujinti ir uztenka vietos
Žaidimo pradžioje tai labai smagu, naujinimus, kuriuos galite atlikti savo virtuvėje, yra gana lengva gauti ir žaidimas tampa gana priklausomas. Tačiau kai pralenkiate 3 restoraną, tampa beveik neįmanoma gauti atnaujinimų, kurių reikia norint iš tikrųjų įveikti lygį. Žaidime yra ir daugiau būdų, kaip gauti brangakmenių, tačiau vis dar nėra pakankamai arti, kad iš tikrųjų gautumėte atnaujinimus. Taigi arba jūs pralaimite vėl ir vėl, arba į žaidimą panardinate daug tikrų pinigų.
Puikus zaidimas! Kartais gali būti nelinksma pereiti tam tikrus lygius ir sunku gauti rubinų, tačiau yra daugybė skirtingų būdų juos uždirbti. Tiesiog reikia laiko.
Įdomus žaidimas, bet sąsajoje yra tiek daug šiukšlių, kad kartais sunku rasti tai, ko reikia spustelėti...yra 6 skirtingi paketai, kuriuos galima nusipirkti, o sąsajoje reikia pamatyti visas 6??
Žaidžiau daugelį metų ir kurį laiką padarė pertrauką, nes man jis nebebuvo tinkamas... po atnaujinimo pabandžiau žaisti dar kartą, bet vis tiek negalima. Nepirksiu brangakmenių ir stiprintuvų, kad įveikčiau kiekvieną lygį. Kas nutiko, kai žaidimas buvo sudėtingas, bet ne toks sunkus, kad kiekvienam lygiui reikėjo turėti stiprintuvus? Deja, daugiau nebežaisiu, nebent tai pasikeis. #atsineškkulinarijos dienoraštį
Buvo smagu. Man tai patiko, tada turėjau jį atnaujinti. Jis sakė, kad viskas baigta, bet neleido man grįžti. Vis dar sakoma, kad turiu jį atnaujinti. Tada mano telefonas užšalo ir turėjau jį išjungti. Jei turiu jį pašalinti, aš jo daugiau neatsisiųsiu.
Wild Panther Sim 3D Simulatie mdqb
Tai vienas iš nedaugelio žaidimų, kuriuos, mano nuomone, galima žaisti nemokamai. Žinoma, yra daugybė mokamų parinkčių, bet jei esate šiek tiek kantrus, pakankamai lengva gauti brangakmenių atnaujinimams visiškai nemokamai. Ir lygiai yra pakankamai sudėtingi, bet ne varginantys. Šiomis dienomis tai retai pavyksta rasti, todėl džiaugiuosi, kad šis žaidimas rado pusiausvyrą.Tbh tai verčia mane karts nuo karto nusipirkti papildomą daiktą. Niekada nejaučiu, kad kūrėjai nesirūpina savo nemokamais žaidėjais.
Tai įdomus žaidimas, bet brangakmenių gauti yra gana sunku, ir tai yra dalis to, ko jums reikia norint tobulėti atnaujinant.... viskas ir viskas yra geras žaidimas
Gerai