Post by sioritabdepen on Mar 7, 2022 16:44:28 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ 5e Bestiary ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ 5e Bestiary IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódy zvyšujú zdroj ▞▞▞
▞▞▞ 5e Bestiary 2022 version ▞▞▞
5e Bestiary Zabava tecx
5e Bestiary Intrattenimento chhw
Nemôžem sa dočkať, kedy vypustíte zvyšok!! Veľký fanúšik vašich aplikácií
Použiť byť dobrý..treba opraviť. Tiež smutné, že som zaplatil za add free a od novej aktualizácie mi to vzali a už ani nedávajú možnosť. Oveľa radšej by som zaplatil za aplikáciu, ako keby som mal stránky blokovať hlúpymi kreslenými reklamami. Okrem toho, keďže to „opravili“, aplikácia neustále padá zakaždým, keď sa pokúsim pozrieť na stránky s tradíciou. Pri vyhľadávaní sa uzamkne. Zvykol som odporučiť túto aplikáciu a všetky aplikácie 5e všetkým mojim hráčom, ale už nemôžem. Kiežby som nikdy nezmazal staršiu verziu.
Bolo to dobré, ale čo sa stalo s obrázkami a popismi? Bez nich to tak dobre nejde.
Aplikácia nanešťastie spadne pri pokuse o otvorenie akéhokoľvek tvora alebo pridanie nových zdrojov
Užitočné, ak chcete zabudnúť na jedno zo stvorení alebo chcete vidieť, aké stvorenia existujú
Bez toho by som neprežil kontroly príšer<3 zachránil život DM. Natural 20 určite.
Dokonale veľké a užitočné
Chápem potrebu finančnej podpory, reklama je dobrý spôsob, ako ju získať. Možno len o pár menej?
Skvelý zdroj na dosah ruky! Jediná vec, ktorú by som navrhol, je možnosť filtrovať príšery podľa typu.
Veľmi dobré pre rýchlu orientáciu všetkých informácií a D.M. potreby v pohybe.
5 hviezdičiek Skvelý zdroj mi šetrí listovanie v knihách. Viem, že by to bol obrovský podnik, ale bolo by skvelé vidieť pridaný zväzok s beštiím obsahom z tlače Kobold
Father and Son Aventura lvvz
5e Bestiary Zábava qlun
Takže samotná aplikácia je skvelá, ale z času na čas sa mi zdá, že vymaže všetky zdroje a musím ich znova stiahnuť, čo sa zdá, že teraz nefunguje, keď sa začne sťahovať a čiastočne zlyhá, buď pri resetovaní aplikácie, alebo len pri hlásení, že sťahovanie zlyhalo. Problém náhodne odstránených zdrojov je niečo, čo sa deje so všetkými 4 týmito aplikáciami, nielen s touto
Všetky príšery D&D na jednom mieste. Skvelé na rýchle vyhľadávanie alebo prehliadanie, aby ste dostali nápady.
Používal som ho na divoký tvar tak často, že je úžasne užitočný, hoci aplikácie môžu byť trochu otravné.
Naozaj dobrá aplikácia na odkazovanie na príšery pre vaše kampane a stretnutia. Jediný dôvod, prečo som nedal 5 hviezdičiek, je ten, že 4. balík zdrojov sa nedá stiahnuť, pretože pri pokuse o zlyhávanie aplikácie zlyhá, aj keď sa pokúsite stiahnuť celý balík, stiahnuť sa dajú iba prvé tri
Dobré na učenie sa nových tvorov, ale iba 3 hviezdičky, kým mi vývojári neposlali e-mail s vysvetlením, ako opraviť takú skvelú aplikáciu
Po stiahnutí ďalších možností je to fantastický zdroj pre každého, hráča alebo DM
5e Bestiary Intrattenimento trma
Vynikajúce v každom ohľade
Funguje to. Hlavná vec je, že od aktualizácie aplikácie pred mesiacmi už nemá aplikáciu ako monštrá.
Táto aplikácia nefungovala na mojom poslednom telefóne, ale myslím si, že to bol telefón, nie aplikácia. Okrem toho je aplikácia skvelá.
Táto a ďalšie aplikácie zo série sú skvelé pre moju hernú skupinu. Predtým som si však zakúpil možnosť odstránenia reklám, ale po aktualizácii na novú verziu sú reklamy späť.
Úžasná aplikácia pre 5e zdroje! Táto aplikácia je ideálna pre všetko, čo súvisí so stretnutiami s príšerami a tradíciou. Z mojej skúsenosti lepší nástroj za 5e neexistuje. Jediným problémom, ako aj výzvou na túto kontrolu, sú rušivé reklamy. Konkrétne reklama Yahtzee, ktorú nemožno obísť bez úplného zatvorenia reklamy. Žiadna iná reklama podľa mojich skúseností tento problém nespôsobuje. Ak sa mýlim a existuje nejaký spôsob, ako zatvoriť reklamu bez zatvorenia aplikácie, rád nechám 5 hviezdičiek.
Milujte túto aplikáciu
Išiel som na sťahovanie súborov, plná hra zamrzla, namiesto toho som neustále sťahovala čiastočné súbory a dostala rovnaký výsledok, že je pokazená a zbytočná.
Skvelé zistiť exp. Súčet za párty a rýchly odkaz na príšery.
Úžasná aplikácia pre majstra dungeonov
Bezplatný návod na monštrum na mojom telefóne? Áno prosím. Milujte túto aplikáciu, má všetko, čo má Monster Manual
Konečná aplikácia pre nové a staré DM, považujem to za šialene užitočný nástroj na vyhľadávanie tvorov za behu!
Pre recenzie zo života hviezd, ktoré pretrvávajú, pretože „údaje boli stratené“ alebo chýbajú... to jednoducho nie je pravda. Na hlavnej obrazovke stlačte tri bodky, potom „spravovať zdroje“ a potom „sťahovať zdroje“. Je to len na jedno stiahnutie.
Po niekoľkých škytavkách sa to aktualizovalo a teraz to funguje! Používaný starší a teraz plne prepnutý, dobrý čas odozvy kontaktov, ďakujem!Má všetky príšery zo všetkého, na čo si spomeniem od 5e, a dáva štatistiky pre všetkých a lore pre väčšinu. Mimoriadne užitočné ako Dm. Alebo paladinovia, ktorí odlievajú, nájdu steeda.
Jedným z návrhov skutočne užitočnej aplikácie by bolo pridanie funkcie, v ktorej môžete filtrovať podľa hodnotenia CR, aby ste dostali to, čo sa zobrazuje. Inak skvelá aplikácia na dming
Táto aplikácia je celkom dobrá. Je to užitočné pri vytváraní základov stretnutia. Len by som si prial, aby sa to rozširovalo častejšie
Moja obľúbená aplikácia pre databázu príšer D&D
Spustenie chvíľu trvá, a to aj bez stiahnutých zdrojov. Upraviť: Odinštaloval som a preinštaloval som aplikáciu, ale nepomohlo to a teraz nemôžem stiahnuť posledné 3 časti obsahu oficiálnych zdrojov, spôsobuje to zlyhanie aplikácie a vynútené zastavenie. Druhá úprava: stále padá pri pokuse o stiahnutie zdrojových balíkov.
Text aplikácie Y'all je biely s opáleným pozadím. Sotva niečo vidíte. Použil som to v minulosti a páčilo sa mi to. Aktualizuje hviezdičky, ak oprava problém vyrieši.
To je úžasné na to, že k tomu pridám zdroje a vyberiem si, čo chcem vidieť, a nezávisí to od kampane! Opäť skvelý rýchly ref pre dms aj pre hráčov!
Úžasný nástroj DM! Má bloky štatistík z takmer všetkých zdrojov a má obľúbený systém, takže si môžete prispôsobiť svoj vlastný zoznam stretnutí. Organizácia je oveľa lepšia bez toho, aby ste museli listovať stránkami zdrojového materiálu. Absolútna nevyhnutnosť, ak máte radi digitálny beh
Veľmi pekné. Chcelo by to však nejaké fotky.
Mal som túto aplikáciu na svojom starom telefóne a bola skvelá. Teraz musíte stiahnuť veľa materiálu a sťahovanie neustále zlyháva. Uveďte opravu tohto problému!
Veľmi dobre zostavený jediný problém je, že by som si prial, aby všetci mali obrázok monštra na kozmetickú referenciu, inak by ohodnotili 5 hviezdičkami namiesto 4.
Predchádzajúce verzie aplikácie mali viac obsahu a fungovali o niečo lepšie; ale má väčšinu obsahu, ktorý by ste chceli, dúfajme, že ďalšie aktualizácie obnovia vynechané veci