Post by sioritabdepen on Mar 7, 2022 16:53:23 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Smashy Road: Wanted 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Smashy Road: Wanted 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ vir goljufij kod generatorja ▞▞▞
▞▞▞ Smashy Road: Wanted 2 2022 version ▞▞▞
Tako vesel, da je ta igra še vedno boljša in boljša! odlična ekipa razvijalcev.
Talking Ginger 2 பொழுதுபோக்கு epcq
kapo dol in moje roke so dol srw:2 dobi mobilno igro leta. Popolnoma sem spoznan, brez besed, izjemno srečen in navdušen sem vse zaradi te nove različice... to igro sem začel igrati, ko je bila prvič izdana pred letom dni, in sem bil takoj navdušen. Še naprej sem spremljal vse njegove različice, posodobitve in popravke ter odklenil vsak avto in plačal na tone lakiranja (*ne plačujem za "ⓟⓐⓨ ⓣ○ ⓦⓘⓝⓢ" sem popolnoma proti vsem platformam *). Všeč mi je in bom še naprej spremljal, igral in grind.
To je zelo zabavna igra in zanjo ne potrebujete wifija.
V redu je, mislim, da si nikoli ne morete vzeti odmora, kot je prenehanje teka in je nekako nasilno, vendar je v redu
V redu igra, vendar sem PRAV KUPIL ČASOVNI STROJ IN STALA JE 6,99 AUD IN JE PILO, NAKUP NI NEUSPEŠEN, IN SE JE VSEM BILO ZAračunano! Izgubil sem 6,99 in nisem dobil časovnega stroja!
To je veliko bolj zabavno kot je bilo! Edina stvar, ki je moteča, je, ko moraš zamenjati vozila, te mitraljezci takoj ubijejo. Tudi če je zdravje igralcev v celoti nadgrajeno iz prevzemov v igri. Samo moteče je bežati pred vojsko in tujci, ker razstrelijo vsako vozilo, v katerega poskušaš vstopiti. Resnično je bilo mehansko boljše, ko sem prvotno igral igro pred 5 leti.
zelo kul igra, vendar prosim popravite številne napake v igri v novi posodobitvi in hvala.
Bila bi dobra igra, če se igra ne bi zapletla in me preprečila pri plezanju po stenah, ki so dobesedno v višini oči. Bežim pred policaji in poskušam preplezati steno in moj lik bi se tam obtičal, ko bi plezal skozi steno animacija je na zanki in ne morem niti spremeniti smeri, tako da moram samo sedeti in čakati, dokler ne pride gromov oblak in me ubije. prosim popravi to, in tudi kako greš iz razbitega cestnega prizorišča in potem V NASLEDNJI IGRI VNESTI PUŠKE?
Po namestitvi je poskus privajanja na kontrole trajal 30 sekund do prvega aretiranja. Takoj zatem me je navdušilo gledanje oglasa, ki je trajal 30 sekund. Takojšnja odstranitev. Ne hvala
Razvijalci so naredili neverjetno delo pri izdelavi nove razmetane ceste! iskreno lahko rečem, da je ta veliko boljši od prvega. obstajajo nova vozila, kot so helikopterji in čolni, nove misije na zemljevidu freeroam in zemljevid je večji. odkril sem nekaj napak, ki jih je treba popraviti. na primer, če končate krog in gledate oglas za 20 gotovine, medtem ko imate približno 90, ne morete takoj kupiti avtomobila na tem zaslonu. piše, da še vedno potrebujete 1 gotovino, kar je napačno.
Nazadnje sem igral to igro pred približno 2 leti in po videzu se je ta igra zelo dobro posodobila! Lahko skočite iz avtomobilov in celo vstopite v druge avtomobile in helikopterje! Toda za moj telefon je igra nekoliko zamujala. In mi baterijo izprazni hitreje kot druge igre. To igro bi priporočal ljudem, ki imajo radi 8-bitni slog in dirkaškim navdušencem.
Po toliko posodobitvah ne vem, zakaj moja igra še vedno nima senc, varčevanje z baterijo sploh ni omogočeno
Če bi lahko dal tej igri nič, bi. Ta igra je bila zabavna, potem pa me je zelo razjezila, večkrat so me aretirali v zraku. Z letalom ali helikopterjem ne moreš nikamor. Ta igra je na splošno slaba
ta igra je super. to je odličen način, da preživite čas, ko čakate, na dolgi vožnji z avtomobilom ali karkoli drugega. toliko je za postoriti, lahko dobite vsak avto in lik. obstajajo tudi glavne misije, ki vam dajo like in avtomobile za vašo zbirko, če jih opravite. skrivnostne like in vozila je mogoče dobiti le z misijami. in najboljši način za zaslužek je, da opravljate stranske naloge ali samo gledate oglase. ampak edina stvar, ki jo mora izboljšati, je, da potrebuje spletno večigralstvo (smashy road arena ga ima) in morda več načinov, vendar je super, kako je.
Rekel bi, da ga še nisem prenesel, ker se vsakič, ko poskusim, ponastavi, tako da ga ne morem prenesti.
Rad bi dal nič zvezdic. Ni možnosti za pridobitev legendarnih vozil in na splošno ima strašno težke kontrole.
Novi zemljevidi in vozila bi bili dobri za spremembo, saj je vse že odklenjeno in postane dolgočasno -_-
Ne bi delovalo niti po ponovnem zagonu
Smashy Road: Wanted 2 Actie ath
Ne morem uporabljati na prenosniku
Opravil sem nakup za 4,99 $ in to je šlo na mojem računu in v igri, vendar ne morete izbrati vozila in nikoli nisem dobil bonus kovancev in če ga znova kupite, piše o napaki. Poskušal ponovno zagnati TiVo. Poskušal sem zapreti igro. Moj sin je jezen
Smashy Road: Wanted 2 Actie ath
Smashy Road: Wanted 2 پرتحرک ilg
Igra se zdi zabavna, a če me kdaj ujame policija, se igra zruši. (uporabnik Androida)
Dis je tako sik, kot je tako fon
Beem igra nekaj mesecev. Nenehno želi, da kupite stvari in popravite umetno inteligenco, da vam ne dovoli dobiti skrivnostnih avtomobilov. Za tank morate ukrasti enega in z njim razstreliti 10 policajev, toda vsakič, ko ga ukradem, policisti izginejo in drugi tanki se zarodijo, to igro zgrabi denar.
jaz ljubim to igro. verjetno moja najljubša mobilna igra. obožujem vse na tem. na zemljevidu je nekaj hroščev, kjer boste padli od nikoder in bi moralo biti več skrivnostnih izzivov.imam predlog za razvijalca. za gospoda (Božička) bi lahko naredili izziv, da odkleneš njegove sani (skrivnost, ki še ni v igri)?
To je zelo neverjetna igra, vendar prosimo, naredite smashy road 3 in dodajte trgovine z orožjem, kot so puške, avtomobili in drugo
Odlična igra. Zelo zabavno in zasvoji igranje s kul avtomobili in preobleki.
Zelo zaostaja pri preganjanju velikih avtomobilov
Odlična aplikacija. Sploh nič slabega.Všeč vam je funkcija, pri kateri lahko izstopite iz avtomobila in dobite avtomobile ali celo čolne!
tako, moj brat to igra že precej časa in osebno menim, da je zelo dobro. kontrole je precej enostavno obvladati in všeč mi je NLO avto. mislim, da je zelo kul. vendar vam želim tudi povedati, da obstaja [izkoreninjena] napaka, zaradi katere postanete bolj [izkoreninjeni]. je zelo kul in olajša igro. precej ustvarjalno je, kako ste dodali globus, ko zemljevid bolj pomanjšate. Všeč so mi tudi skrivni avtomobili, ki jih lahko dobite z igranjem mini iger.
Smashy Road: Wanted 2 Action fwbx
hej, ta igra je veliko boljša od vaših drugih iger. upam, da boste dodali vse avtomobile v prejšnjih igrah. ker lahko zdaj izstopite iz avtomobilov, mislim, da bi morali narediti tako, da se lahko avtomobili, ki jih že imate, naravno zarodijo na svetu (to bo zelo redko), tako da lahko preklopite tudi na svoje druge avtomobile. ali lahko, prosim, naredite tako, da se lahko samodejno stikalo za kamero izklopi, da ne vidim avtomobila, želel bi to možnost. imajo tudi drugo zvezdico ⭐
Ne morem se prijaviti in shraniti svojega napredka v vseh napravah in sem uporabljal igre Google Play in se še vedno zaženem in vsi moji avtomobili so izginili