Post by sioritabdepen on Mar 7, 2022 16:56:25 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ DesignVille: Merge \u0026 Design ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ DesignVille: Merge \u0026 Design IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کدهای کلیدهای نامحدود ▞▞▞
▞▞▞ DesignVille: Merge \u0026 Design 2022 version ▞▞▞
عاشق این بازی هیجان انگیز و اعتیاد آور است. ممنون رفقا
جالب هست
سرگرمی با کارهای زیادی برای انجام دادن. شما را مشغول و سرگرم می کند
از بین تمام بازی های ادغام و طراحی خانه، این چیزی است که من به دنبال آن بودم. یک ارتقای بزرگ از بازی های ادغام ساده یا طراحی خانه! امیدوارم بتوانم زیاد بازی کنم!
من عاشق این نوع بازی ها هستم که خیلی سرگرم کننده است و می تواند خستگی مرا کم کند😍
DesignVille: Merge & Design Hlavolamy sfeq
سرگرمی تحریک کننده ذهن
من واقعا از این بازی لذت می برم!
DesignVille: Merge & Design ปริศนา vcty
من واقعا دوستش دارم
من با این نوع ادغام بازی جدید هستم و تعجب می کنم زیرا واقعا از بازی آن لذت می برم. اگرچه پیشرفت من کمی آهسته است زیرا باید منتظر بمانم تا انرژی پر شود، اما هنوز برایم مهم نیست که منتظر بمانم. به توسعه دهندگان تبریک می گویم به کار خوب خود ادامه دهید 💞
DesignVille: Merge & Design ปริศนา gyic
خیلی سرگرم کننده است! بازی ادغام عالی که فرصت های کافی برای ماندن در بازی ساعت ها بدون پرداخت پول می دهد. فوق العاده انجام شده است، توسعه دهندگان.
اعتیاد آور
طراحی سرگرم کننده برای اولین بار کارگاه تجاری خود را بسیار لذت بخش تاسیس کرد
عااااالییی
در حالی که بازی سرگرم کننده است، به طور تصادفی خراب می شود. گاهی اوقات بعد از افزایش سطح، گاهی اوقات درست قبل از اینکه بتوانم حتی یک سطح بازی کنم.
من از این بازی لذت می برم اما من هنوز هم قلب را به عنوان پاداش از رویداد ولنتاین دریافت می کنم، اما این رویداد در حال حاضر بیش از این است؟ آنها خوب هستند؟
بازی Itna Faltu بازی من موبایل 3 مینی هانگ کی شییه مجله لاگا موبایل Kharab Ho Gaya او 👢👢👢👢👢👢🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮😠😠😠😠😠😠😠😠😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡 😡😡😡😡😡😫😫😫😫🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬 🤬🤬🤬🤬🤬
این بازی مرا نگه می دارد، تا کنون خیلی خوب است.
من بازی عالی را دوست دارم
تقریباً 2 هفته منتظر سطوح بیشتر، مانند بازی هستیم، اما اگر به زودی سطوح جدیدی وجود نداشت، باید آن را حذف کنید.
من به سادگی آن را دوست دارم تایمر نیاز به تنظیم کمی دارد هر چند!
بازی نمیدونم چطوریه دارم نصب میکنم امیدوارم خوب باشه
دوست داشتنی 😻😻😻😻 ما قسمت های بیشتری از این بازی می خواهیم ☺️☺️☺️
این بهترین بازی است که تا به حال بازی کرده ام
زیبا
برای بسیاری از موارد. رسیدن به هر جایی طول می کشد.
من عاشق این بازی شدم💜👧🏻👧🏻
وحشتناک!!!! CANT PLAY BC IT SMH همیشه اشکال دارد
سرگرم کننده
بازی سرگرم کننده خوب
من آن را بسیار دوست دارم، چالش برانگیز است، اما من آن را دوست دارم جایی که خودتان آن را همانطور که می خواهید تزئین کنید
بازی سرگرم کننده بازی کوچک. اما سریع از اتاق فرار کن
من به این بازی امتیاز 3 ستاره می دهم. اشتباهات گرامری بزرگی در بازی وجود دارد. اگر گرامر درست می شد 20× بهتر بود. به غیر از خطاهای گرامر اصلی، این بازی یک زمان کش عالی، زیبا و سرگرم کننده است.
توسعه دهنده عزیز من منتظر اتاق بعدی بعد از اتاق خواب شیخ برای مدت طولانی بوده ام. چه زمانی این بازی به روز می شود؟
بازی بسیار باحال و جالب.. من تا الان عاشقش شدم. این یک نوع رویکرد متفاوت برای جذب شما در بازی دارد، اما تکراری یا خسته کننده نیست. 👍 تا اینجا خیلی خوبه. به کار خود ادامه دهید بچه ها کار عالی n TQ! ❤️
تا اینجا بسیار سرگرم کننده است
این بازی بهترین است
Pony Town - Social MMORPG Hry na hrdinov vnun
این کمی کسل کننده است من نمی توانم هیچ اقلامی را بفروشم تا برای تکمیل دکوراسیون اتاق پول درآورم؟ احساس می کنم چیزی هست که از دست می دهم!!
جالب تر از بازی های دیگری است که قبلاً بازی کردم. امیدوارم بتوانم انرژی رایگان بیشتری دریافت کنم زیرا من را جذب این بازی کرد.
عشق عشق
واقعاً خوب است که اصلاً افزودنی های زیادی ندارد من آن را دوست دارم
عاشقشم
بازی عالی فقط زود انرژی تموم میشه راهی برای بدست آوردن الماس بیشتر نیست؟